top-color-you-happy-002

Nyhet!
Målarsidor för vuxna / Coloring page for adults

För dig som fått upp ögonen för den nya stora trenden med målarböcker för vuxna. Gillade du att måla som barn så kommer du att älska det som vuxen!

Ett perfekt sätt att komma ner i varv och stressa av.

Pdf-filer med 12 motiv/sidor i A4-storlek

(210*297 mm)

Köp pdf-filen, ladda ner direkt och skriv ut på din egen skrivare. Färglägger gör du sedan med vanliga färgpennor, tusch eller akvarellpennor, beroende av vad du tycker om och föredrar.

Ladda ner direkt via Etsy.com (kommer snart) »

Skriv ut så många gånger du vill!


Fördelen med att köpa målarsidor i pdf-format är att du kan skriva ut sidorna så många gånger du vill för eget bruk.

Ibland blir det fel när man målar och då är det ingen katastrof utan enkelt att skriva ut samma motiv en gång till.

En annan gång kanske du vill testa att måla samma motiv i en annan färgställning eller prova en annan typ av färgläggningspennor.

En målarbok som aldrig tar slut!

Prisvärt!


Köp och ladda ner ett set med 12 motiv / sidor via Etsy.com till ett pris som blir mindre än tre kronor per motiv / sida vilket gör det mer än prisvärt!

Om du blir nöjd med din målning så varför inte rama in ditt mästerverk, eller ge bort dina färdiga målningar som en fin present till någon du tycker om?

Observera att de omålade pdf-filerna endast är för eget personligt bruk som du inte får dela, sälja eller använda i ett kommersiellt syfte.

Öppna och skriva ut en pdf-fil


För att kunna öppna en fil i pdf-format krävs att du har Acrobat Reader installerat på din dator. De flesta moderna dator har det redan förinstallerat men skulle du sakna det finns det för gratis nedladning här »

Ett annat tips är att du använder dig av ett tjockare papper när du skriver ut dina målarsidor. Vanligt standardpapper för utskrift ligger på 80 gram, vi rekommenderar  ca 120-160 gram. Dessa kan du bland annat hitta till bra priser på Netonnet här »

Förhandsgranska alla 12 målarmotiv / sidor nedan

Nedan har du möjlighet att förhandsgranska alla målarmotiv / sidor som  ingår i  setet som förhoppningsvis kommer att ge dig många, många timmar med skön avkoppling som verkar som balsam för både själ och hjärta.

Color you happy! :)

5001

5002

5003

5004

5005

5006

5007

5008

5009

5010

5011

5012

Copyright © Heartly.se 2018 - Grafiska design • Clipart • Målarböcker för vuxna • Papperspyssel