top-toys-002

Målarsidor med leksaksmotiv för barnrummet

För dig som fått upp ögonen för den nya stora trenden med målarböcker för vuxna. Gillade du att måla som barn så kommer du att älska det som vuxen!

Ett perfekt sätt att komma ner i varv och stressa av.

Pdf-filer med sex barnmotiv/sidor i A4-storlek

(210*297 mm)

Köp pdf-filen, ladda ner direkt och skriv ut på din egen skrivare. Färglägger gör du sedan med vanliga färgpennor, tusch eller akvarellpennor, beroende av vad du tycker om och föredrar.

Ladda ner direkt via Etsy.com »

Skriv ut så många gånger du vill!


Fördelen med att köpa målarsidor i pdf-format är att du kan skriva ut sidorna så många gånger du vill för eget bruk.

Ibland blir det fel när man målar och då är det ingen katastrof utan enkelt att skriva ut samma motiv en gång till.

En annan gång kanske du vill testa att måla samma motiv i en annan färgställning eller prova en annan typ av färgläggningspennor.

En målarbok som aldrig tar slut!

Ladda ner direkt


Köp och ladda ner ett set med sex motiv / sidor via Etsy.com.

Om du blir nöjd med din målning så varför inte rama in ditt mästerverk, eller ge bort dina färdiga målningar som en fin present till någon du tycker om?

Observera att de omålade pdf-filerna endast är för eget personligt bruk som du inte får dela, sälja eller använda i ett kommersiellt syfte.

Öppna och skriva ut en pdf-fil


För att kunna öppna en fil i pdf-format krävs att du har Acrobat Reader installerat på din dator. De flesta moderna dator har det redan förinstallerat men skulle du sakna det finns det för gratis nedladning här »

Ett annat tips är att du använder dig av ett tjockare papper när du skriver ut dina målarsidor. Vanligt standardpapper för utskrift ligger på 80 gram, vi rekommenderar  ca 120-160 gram. Dessa kan du bland annat hitta till bra priser på Netonnet här »

Förhandsgranska de sex målarmotiven / sidorna nedan

Nedan har du möjlighet att förhandsgranska alla målarmotiv / sidor som ingår i setet som förhoppningsvis kommer att ge dig många, många timmar med skön avkoppling som verkar som balsam för både själ och hjärta.

Color you happy! :)

3001

3002

3003

3004

3005

3006

Copyright © Heartly.se 2018 - Grafiska design • Clipart • Målarböcker för vuxna • Papperspyssel